Pri výbuchu v preplnenej reštaurácii zahynulo viac ako 82 ľudí

NETKY.SK • 12 September 2015, 13:04 • 2 min
Pri výbuchu v preplnenej reštaurácii zahynulo viac ako 82 ľudí

NAÍ DILLÍ - Na najmenej 82 mŕtvych a ďalších 60 zranených vrástol dnes počet obetí niekoľkých výbuchov v preplnenej reštaurácii v strednej Indii, napísala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

V dôsledku explózií zrejme viacerých plynových fliaš používaných na prípravu jedál sa vznietili ďalšie horľavé materiály uskladnené v objekte hneď vedľa reštaurácie a po niekoľkých výbuchoch sa zrútila celá dvojposchodová budova v meste Pétlávád v štáte Madhjapradéš.

 

Reštaurácia nachádzajúca sa neďaleko autobusovej stanice v meste bola v čase výbuchu plná ľudí, ktorí tam prišli na raňajky.

 

Na mieste zasahuje polícia, záchranári v troskách pátrajú po ľuďoch, ktorí mohli prežiť, uviedol zástupca polície. Informáciu o počte obetí potvrdil pre DPA vyšetrovateľ s tým, že niekoľko ľudí zomrelo po prevoze do nemocnice. Polícia upozorňuje, že počet obetí môže vzrásť.

 

Po explózii podľa polície evakuovali obyvateľov viacerých poškodených susediacich budov.

Pétlávád leží 310 kilometrov západne od štátnej metropoly Bhópálu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies