AKTUALIZOVANÉ Pri výbuchu v indonézskej továrni zahynulo 47 ľudí

NETKY.SK • 26 Október 2017, 14:35 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ Pri výbuchu v indonézskej továrni zahynulo 47 ľudí

JAKARTA - Bilancia obetí štvrtkového výbuchu v továrni na zábavnú pyrotechniku v indonézskom meste Tangerang sa zvýšila na 47 mŕtvych a približne rovnaký počet zranených. Všetky obete boli zamestnancami továrne, väčšinou išlo o ženy.

slovakia

left justify in out

Požiar zničil aj samotnú budovu prevádzky. Mesto sa nachádza neďaleko indonézskej metropoly Jakarta.

 

Explózia odtrhla strechu továrne a zničila blízko parkujúce autá. Továreň, ktorá je súčasťou komplexu hraničiaceho s obytnou štvrťou, prevádzkovala iba mesiac a pol spoločnosť PT Panca Buana Cahaya Sukses.

 

K incidentu došlo približne o 09.00 h miestneho času (04.00 h SELČ). V továrni pracovalo celkovo 103 zamestnancov. Počet mŕtvych môže narásť vzhľadom na pokračujúce pátranie a vážny stav mnohých zranených osôb.

 

Podľa očitých svedkov, ktorých cituje spravodajská stanica BBC, došlo v rozmedzí troch hodín k dvom explóziám v skladisku továrne. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona