Pri Vodnom diele Gabčíkovo hasiči vytiahli telo utopenej osoby

NETKY.SK • 9 Apríl 2015, 18:33 • 2 min
Pri Vodnom diele Gabčíkovo hasiči vytiahli telo utopenej osoby

GABČÍKOVO - Príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Dunajskej Strede prijali v stredu 8. apríla v popoludňajších hodinách správu o utopenej osobe na Vodnom diele Gabčíkovo (VDG).

slovakia

left justify in out

Na mieste zasahovali hasiči z hasičskej stanice v Dunajskej Strede. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva HaZZ v Trnave Tomáš Bílik.
     

„Záchranár sa pomocou žeriava s pracovným košom spustili k telu a vyslobodil ho na breh,“ uviedol hovorca s tým, že privolaný lekár konštatoval exitus. Polícia sa k prípadu zatiaľ nevyjadrila. Podľa očitých svedkov mŕtve telo muža vo veku cca 25 rokov ležalo pri generátoroch VDG. Osoba bola nezvestná asi tri týždne. 
     

„Vytiahnutie tela sťažovala situácia, že v danom priestore je manipulácia s člnom zakázaná,“ doplnil šéf Komplexnej centrálnej záchrannej služby (KCZS) v Gabčíkove Ján Culka. Pracovníci KCZS sa na akcii taktiež podieľali. "Nebol to dobrý pocit. Žiaľ, v tejto lokalite sme už museli vytiahnuť niekoľko mŕtvych, nakoľko mreže pred generátormi zachytávajú okrem stromov a odpadu aj mŕtve telá," priblížil záchranár KCZS Tomáš Seregi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies