Pri vážnej dopravnej nehode v Holčíkovciach sa zranili traja ľudia

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 11:18 • 2 min
Pri vážnej dopravnej nehode v Holčíkovciach sa zranili traja ľudia

HOLČÍKOVCE - V obci Holčíkovce v okrese Vranov nad Topľou došlo dnes v ranných hodinách k vážnej dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel. TASR o tom informoval operačný dôstojník Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove. Hasiči poskytli zraneným osobám predlekársku prvú pomoc.

slovakia

left justify in out

Podľa hovorcu Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby SR Borisa Chmela boli na mieste ošetrení traja ľudia. "Jedenásťročný chlapec mal narazený hrudník, 67-ročná žena utrpela pomliaždeniny v driekovej oblasti a 68-ročný muž mal poranený hrudník," uviedol Chmel s tým, že všetkých troch previezli záchranári do nemocnice vo Vranove nad Topľou.

 

Podľa informácií krajskej prešovskej policajnej hovorkyne Jany Migaľovej boli vykonané dychové skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu negatívne.

 

Pri dopravnej nehode zasahovalo sedem hasičov z Holčíkoviec a Stropkova s dvomi kusmi hasičskej techniky. Motorové vozidlá zabezpečili proti požiaru, následne očistili vozovku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies