Pri vážnej dopravnej nehode sa zranilo sedem ľudí, zasahoval vrtuľník

NETKY.SK • 21 Júl 2011, 07:06 • 2 min
Pri vážnej dopravnej nehode sa zranilo sedem ľudí, zasahoval vrtuľník

Pri vážnej dopravnej nehode sa zranilo sedem ľudí, zasahoval vrtuľník

slovakia

left justify in out

img

Vážna dopravná nehoda sa stala včera  popoludní na ceste I/50 v Trenčianskej Turnej. Na križovatke cesty smerom od Bánoviec nad Bebravou na Drietomu sa zrazila Avia s osobným automobilom. Zranenie utrpelo sedem osôb, na mieste zasahovala zdravotná záchranka aj záchranársky vrtuľník.
      Ako TASR informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík, tri osoby utrpeli ťažké zranenia, na mieste zasahovalo deväť trenčianskych hasičov na dvoch automobiloch.
      Hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby Air transport Europe (VZZS – ATE) Sylvia Galajda TASR informovala, že z miesta nehody transportoval záchranársky vrtuľník jedného pacienta do Detskej fakultnej nemocnice na Kramároch v Bratislave.
      "Nehoda sa stala krátko po 14.00 h, doprava na ceste I/50 je zastavená, polícia ju odkláňa na bočné cesty," povedal zástupca trenčianskej krajskej policajnej hovorkyne Pavol Kudlička.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona