Pri triedení odpadu v Liptovskom Mikuláši našli muníciu, separačnú halu evakuovali

NETKY.SK • 4 November 2015, 09:36 • 2 min
Pri triedení odpadu v Liptovskom Mikuláši našli muníciu, separačnú halu evakuovali

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Pri triedení vyseparovaného odpadu v priestoroch separačnej haly na najväčšom liptovskomikulášskom sídlisku Podbreziny dnes ráno našli muníciu.

slovakia

left justify in out

V tejto chvíli sú zamestnanci evakuovaní. Informáciu TASR potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Jana Balogová.

 

"Na miesto sme vyslali pyrotechnika, ktorý prípad preverí. Zatiaľ sa však nič vážne nestalo, granát nevybuchol. Miesto je momentálne evakuované," informovala Balogová. Polícia podľa nej koná podľa bežného postupu.

 

"Evakuácia je vždy potrebná bez ohľadu na to, kde sa munícia nájde. Po príchode pyrotechnika, kontrole daného miesta a zaistení granátu nabehne prevádzka do klasického režimu," dodala žilinská krajská hovorkyňa.

 

Podľa informácií TASR zo separačnej haly evakuovali 19 pracovníkov liptovskomikulášskych Verejnoprospešných služieb spolu s aktivačnými pracovníkmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies