Pri tragickej dopravnej nehode zomrela 28-ročná žena

NETKY.SK • 20 Júl 2014, 15:11 • 2 min
Pri tragickej dopravnej nehode zomrela 28-ročná žena

BRATISLAVA - Tragická dopravná nehoda sa stala dnes okolo 00:20 v Michalovskom okrese. Pri nehode sa ťažko zranili 27-ročná vodička z Michaloviec, 26-ročná a 27-ročná spolujazdkyňa.

slovakia

left justify in out

Ďalšia 28-ročná spolujazdkyňa utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. Informovala o tom košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

 

Vodička z Michaloviec viedla vozidlo na ceste I/50 v katastri obce Pozdišovce v okrese Michalovce v smere od obce Trhovište. Za doposiaľ presne nezistených skutočností, pravdepodobne pre neprimeranú rýchlosť jazdy, po prejazde mierne ľavotočivej zákruty s klesaním vozovky prešla do protismeru a kolesami cez obrubník na chodník. Následne s autom smerovala do priekopy, pričom narazila do dopravnej značky a zadnou ľavou časťou vozidla narazila do dvojitého stĺpa elektrického vedenia, ktorý v spodnej časti poškodila.

 

Na mieste nehody vodičku podrobili dychovej skúške, no alkohol u nej nezistili. Zranené osoby previezli do nemocnice v Michalovciach. Na vozidle vznikla škoda približne 1 000 eur. Poškodením dopravnej značky a poškodením betónového stĺpa vznikla škoda približne 600 eur. Príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Michalovciach už v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a prečin ublíženia na zdraví. K objektívnemu posúdeniu príčiny a vzniku dopravnej nehody na miesto prizvali znalca z odboru cestnej dopravy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies