Pri tlačenici na boxerskom zápase ušliapali najmenej 18 ľudí

NETKY.SK • 15 Júl 2013, 08:07 • 2 min
Pri tlačenici na boxerskom zápase ušliapali najmenej 18 ľudí

JAKARTA - Najmenej 18 ľudí prišlo v noci nadnes o život a desiatky ďalších utrpeli zranenia pri tlačenici, ku ktorej došlo na amatérskom stretnutí v boxe v indonézskom meste Nabire v provincii Papua. Tlačenica sa skončila ušliapaním divákov pokúšajúcich sa o náhly odchod zo športovej haly.

slovakia

left justify in out

Ako informovala agentúra Sinchua, k udalosti došlo pri pokuse stoviek divákov náhle sa dostať zo športovej haly po tom, ako tam došlo k potýčke medzi stúpencami súperiacej dvojice boxerov. "Tlačenica si vyžiadala 18 životov a 34 zranených," uviedol hovorca provincie Gede Sumerta Jaya s tým, že väčšina bola ušliapaná.

 

Šarvátku rozpútali priaznivci porazeného boxera krátko po tom, ako rozhodca približne hodinu pred polnocou vyhlásil za víťaza jeho konkurenta. Znepokojení diváci sa pokúšali náhle opustiť priestor haly, určenej pre 1500 ľudí, jedinými dverami učenými na vchod aj východ. Medzi ušliapanými bolo 11 žien.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies