Pri streľbe v továrni na cukrovinky zahynul jeden človek, traja utrpeli zranenia

NETKY.SK • 27 December 2017, 10:18 • 2 min
Pri streľbe v továrni na cukrovinky zahynul jeden človek, traja utrpeli zranenia

MOSKVA - Streľba v jednej z moskovských tovární na cukrovinky si vyžiadala život jedného človeka a ďalších troch zranených.

slovakia

left justify in out

V stredu o tom informovali vyšetrovatelia, ktorí uviedli, že páchateľom bol bývalý majiteľ podniku Iľja Averianov a o život pripravil jedného z ochrankárov. Streľbu podľa kompetentných orgánov vyvolala hádka medzi bývalým a súčasným majiteľom.

Podľa prvých správ Averianov držal v továrni Menševik aj rukojemníkov. Túto informáciu polícia neskôr poprela, potvrdila však, že sa bývalý majiteľ skrýval v areáli budovy.

Ako informovala agentúra AP, Averianov zavolal do rádia Business FM a tvrdil, že sa bráni proti gangu, ktorý sa spolu s moskovskými prokurátormi snaží o zhabanie jeho majetku, a bude "bojovať do konca". Úrady na tieto obvinenia zatiaľ nereagovali. V januári by sa malo uskutočniť pojednávanie v súvislosti s bankrotom podniku.

 

Podľa portálu tvnoviny.sk Averianov začal strieľať, pretože do podniku prišli exekútori, aby uskutočnili súpis majetku.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies