FOTO+VIDEO Pri streľbe v Texase zahynulo najmenej osem osôb

NETKY.SK • 11 September 2017, 08:05 • 2 min
FOTO+VIDEO Pri streľbe v Texase zahynulo najmenej osem osôb

Plano - Najmenej osem ľudí zahynulo v nedeľu večer počas streľby, ktorá sa odohrala v rodinnom dome v meste Plano v americkom štáte Texas. Incident sa stal v čase, keď v tomto dome pozerala partia priateľov futbalový zápas.

slovakia

left justify in out

Nemenovaný útočník vošiel približne o 20.00 h miestneho času so zbraňou do súkromného rodinného domu v meste Plano, ktoré je súčasťou aglomerácie Dallasu, a začal po prítomných strieľať, pričom zabil sedem ľudí. Privolaný policajt páchateľa usmrtil. Dvoch ďalších ľudí so zraneniami hospitalizovali. Informovala o tom dnes agentúra DPA.

 

 

Denník USA Today s odvolaním sa na svedkyňu incidentu informoval, že strelec sa pred domom pohádal s istou ženou, ktorá bola na párty. Žena vošla dnu. Útočník potom vytiahol zbraň a išiel za ňou do domu. Nasledovalo viacero výstrelov z automatickej strelnej zbrane. Polícia motív incidentu a vzťahy medzi útočníkom a obeťami vyšetruje.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies