Pri streľbe v obchode v Severnej Dakote zahynuli dvaja ľudia

NETKY.SK • 26 Máj 2015, 16:19 • 2 min
Pri streľbe v obchode v Severnej Dakote zahynuli dvaja ľudia

GRAND FORKS - Pri streľbe v supermarkete Wal-Mart v meste Grand Forks v americkom štáte Severná Dakota zahynuli v utorok minimálne dvaja ľudia a niekoľko ďalších sa zranilo. Podľa vyjadrení poručíka miestnej polície Derika Zimmela je medzi obeťami incidentu aj útočník.

slovakia

left justify in out

Ten bol zároveň jedinou osobou, ktorá v predajni strieľala. "Veríme, že verejnosti nehrozí žiadne ďalšie riziko," doplnil Zimmel, neposkytol však žiadne ďalšie detaily ohľadom smrti strelca. Do nemocnice bola so strelnými ranami prevezená minimálne jedna ďalšia osoba, nie je však v stave ohrozenia života.

 

Príslušníci miestnej polície správy o streľbe zachytili okolo jednej hodiny ráno miestneho času, pričom pri následnom zásahu v supermarkete našli "viacero obetí" a zranených previezli do nemocnice. Či k dvom úmrtiam prišlo na mieste činu alebo až po prevoze do nemocnice zrejmé nie je. Polícia k správe neposkytla ďalšie detaily. Obchod je jedným z dvoch predajní amerického reťazca Wal-Mart v meste Grand Forks v Severnej Dakote a otvorený je nonstop. Jeho vedenie sa k streľbe doposiaľ nevyjadrilo.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona