Pri streľbe v klube sa zranilo 28 ľudí

NETKY.SK • 2 Júl 2017, 08:52 • 2 min
Pri streľbe v klube sa zranilo 28 ľudí

LITTLE ROCK - Pri streľbe v nočnom klube Little Rock v Arkansase utrpelo zranenia 28 ľudí, pričom 25 z nich bolo postrelených. Ako informovala tamojšia polícia, pri incidente strieľalo viacero ľudí, ale nešlo o teroristicky čin.

slovakia

left justify in out

K streľbe došlo v sobotu v skorých ranných hodinách počas koncertu rappera Finese 2Tymesa v klube Power Ultra Lounge. Dôvodom bola hádka medzi návštevníkmi podniku. Podľa predpokladov polície by mali všetci zranení prežiť.

Starosta Little Rocku Mark Stodola na sociálnej sieti Facebook vyjadril ľútosť nad incidentom a uviedol, že sa zástupcovia mesta snažia robiť všetko preto, aby bolo bezpečné. Ako ďalej napísal, bližšie informácie o streľbe oznámi počas tlačovej konferencie, ktorá by sa mala konať ešte v sobotu poobede miestneho času.

V súvislosti so streľbou polícia zatiaľ nikoho nezatkla. Nočnému klubu však už úrady odobrali licenciu na predávanie alkoholu.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona