Pri sťahovaní ukradli škatuľu s elektronikou za 3 500 eur

NETKY.SK • 29 Júl 2014, 10:36 • 2 min
Pri sťahovaní ukradli škatuľu s elektronikou za 3 500 eur

BRATISLAVA/PREŠOV – O elektroniku za 3 500 eur prišiel pri sťahovaní 33-ročný Prešovčan. Na polícii oznámil, že pri víkendovom sťahovaní neznámy zlodej využil jeho nepozornosť a zobral škatuľu, v ktorej boli fotoaparáty, kamera s pamäťovými kartami, počítač, videorekordér, dátové disky a televízny ovládač.

slovakia

left justify in out

Polícia začala trestné stíhanie pre prečin krádeže, kde páchateľovi hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. Polícia pátra aj po neznámom lupičovi, ktorý sa v sobotu v noci vlámal do pohostinstva v Staškovciach v okrese Stropkov. Vypáčil vchodové dvere do budovy a následne dvere samotného pohostinstva. Z barového pultu ukradol 285 škatuliek cigariet rôznych značiek a fľašu alkoholu. Majiteľke spôsobil škodu za takmer tisíc eur, informovala Jana Migaľová z prešovskej krajskej polície.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona