Pri skoku z horiaceho domu zahynuli dve ženy

NETKY.SK • 8 Jún 2014, 15:42 • 2 min
Pri skoku z horiaceho domu zahynuli dve ženy

PARÍŽ - Dve ženy utrpeli smrteľné zranenia pri skoku z horiaceho bytového domu v meste Aubervilliers v metropolitnej oblasti Paríža. Jedna zo žien bola údajne tehotná, informovala dnes tlačová agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Požiar vypukol v sobotu večer na prízemí šesťposchodového domu a rýchlo sa rozšíril. Štyria ľudia utrpeli zranenia ohrozujúce život, 18 ďalších osôb sa zranilo ľahko.
      

Osemdesiatim obyvateľom domu sa podarilo včas utiecť. Mnohí sa zachránili, keď zliezli po lešení na fasáde. Príčina požiaru nebola bezprostredne po nešťastí známa. V dome žili prisťahovalci v stiesnených pomeroch. Podľa susedov bolo v dvojizbových bytoch aj desať ľudí. Objekt bol zanedbaný.
      

Starosta mesta Pascal Beaudet požadoval po udalosti väčšie sanačné opatrenia. Povedal, že na obyvateľov takých domov treba vyvíjať tlak.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies