Pri silnej búrke v Nemecku zranili padajúce stromy niekoľko ľudí

NETKY.SK • 30 Marec 2015, 11:12 • 2 min
Pri silnej búrke v Nemecku zranili padajúce stromy niekoľko ľudí

ESSEN - Niekoľko ľudí utrpelo ľahké zranenia v spolkovej krajine Severné Porýnie-Vestfálsko počas prudkej búrky, ktorá sa v noci nadnes prehnala mnohými oblasťami Nemecka a povyvracala aj mnoho stromov. Píše o tom agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Dvaja muži sa ľahko zranili po tom, ako sa na ich vozidlo v okrese Steinfurt zvalil strom. Ďalší muž utrpel mierne zranenia už v nedeľu večer v Kolíne nad Rýnom. Podľa príslušných úradov jeho auto zasiahol padajúci strom.

 

Na niektorých hlavných ťahoch Nemeckých železníc na severe a východe spolkovej republiky musia dnes cestujúci počítať s meškaniami. Dôvodom sú podľa príslušných úradov škody, ktoré napáchala búrka.

 

Nepriaznivé počasie ovplyvnilo aj spojenia rýchlikov ICE - medzi Hamburgom a Hannoverom, ako aj medzi Berlínom a Wolfsburgom.

 

Neporiadok po búrke zamestnal ľudí a záchranné zložky aj v iných častiach Nemecka. V spolkovej krajine Dolné Sasko opakovane zasahovali hasičské vozidlá, aby odpratali poprevracané stromy a napadané konáre. V Bavorsku vietor váľal stromy a ničil ploty a strechy. V spolkovej krajine Hesensko uzavreli viacero ulíc.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies