Pri Seredi sa vraždilo: Muž z Paty dobodal Miroslava (†49)!

NETKY.SK • 17 Júl 2013, 09:50 • 2 min
Pri Seredi sa vraždilo: Muž z Paty dobodal Miroslava (†49)!

PATA - Galantskí policajti mali do dvoch hodín v rukách muža podozrivého z vraždy, ktorá sa stala dnes nadránom v obci Pata. Po jednej hodine v noci boli privolaní do rodinného domu, kde našli na zemi ležať usmrteného 49-ročného Miroslava.

slovakia

left justify in out

Muž bol nožom bodnutý do hrudníka, pravdepodobne raz, avšak to potvrdí až pitva. "Polícia okamžite začala pátranie po horúcej stope a podozrivého policajti zadržali v mieste jeho trvalého pobytu, na tej istej ulici. Páchateľ u Miroslava býval a nezhody, ktoré mali medzi sebou, posilnené alkoholom, vyústili v hádku a následné usmrtenie. Podozrivý 50-ročný Viliam z Paty, v minulosti už viackrát súdne trestaný, je zadržaný a v súčasnosti prebiehajú ďalšie vyšetrovacie úkony. Polícia začala trestné stíhanie pre vraždu, až ďalšie vyšetrovanie ukáže, či skutočne išlo o vraždu, alebo o zabitie," informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies