Pri Sebedraží sa zrazil traktor s osobným autom

NETKY.SK • 16 Október 2014, 11:34 • 2 min
Pri Sebedraží sa zrazil traktor s osobným autom

SEBEDRAŽIE - Hasiči z Prievidze zasahovali pri dopravnej nehode osobného motorového vozidla a traktora, ku ktorej došlo v stredu (15. 10.) ráno v katastri obce Sebedražie v okrese Prievidza.

slovakia

left justify in out

Nehoda, ktorú im nahlásili krátko po 9.00 h, si vyžiadala jednu zranenú osobu, a to vodičku auta. Informoval o tom dnes TASR hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Trenčína Marián Petrík.
      

"Na zásah boli vyslaní ôsmi príslušníci HaZZ na dvoch vozidlách. Poskytli zranenej osobe predlekársku prvú pomoc a po príchode posádky Záchrannej zdravotnej služby bola odvezená na ďalšie ošetrenie do nemocnice," uviedol Petrík.
      

Doplnil, že následne hasiči na havarovanom automobile vykonali protipožiarne opatrenia, po čom miesto udalosti odovzdali príslušníkom polície. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies