Pri reprezentácii skončili kustódi Petráš a Malina

NETKY.SK • 16 Marec 2017, 13:49 • 2 min
Pri reprezentácii skončili kustódi Petráš a Malina

BRATISLAVA - Dlhoroční kustódi Samuel Petráš a Michal Malina sa rozlúčili s A-tímom slovenskej hokejovej reprezentácie. Na ich miesta nastúpili doterajší kolegovia z tímu do 20 rokov Rastislav Ladecký a Ľuboš Ondrejka. Informovala oficiálna stránka Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH).

slovakia

left justify in out

Petráš pôsobil pri hokejovej reprezentácii od jej vzniku v roku 1993. Okrem svetových šampionátov využívali jeho služby aj hráči šiestich výberov na zimných olympijských hrách.

 

"Rád by som obom profesionálom pri tejto príležitosti poďakoval za ten neskutočne dlhý čas, v ktorom odovzdali slovenskému hokeju naozaj všetko. Sú to ikony, ktoré pozná nejeden fanúšik a nahradiť ich nebude ľahké. Verím však, že ich nástupcovia sa nových funkcií zhostia rovnako dobre," povedal prezident SZĽH Martin Kohút.

 

Nová dvojica Ladecký, Ondrejka pozná väčšinu aktuálneho A-tímu reprezentácie, keďže obaja pôsobili viac ako desať rokov pri juniorských výberoch Slovenska. Novej funkcie sa ujmú už počas prípravných zápasov Euro Hockey Challenge a aj na majstrovstvách sveta v Kolíne nad Rýnom a Paríži.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies