Pri rannej dopravnej nehode v okrese Sabinov zomrel muž

NETKY.SK • 10 Október 2015, 13:41 • 2 min
Pri rannej dopravnej nehode v okrese Sabinov zomrel muž

SABINOV - Pri zrážke dvoch dodávkových vozidiel na ceste medzi Lipanmi a Červenicou v okrese Sabinov jedna osoba zomrela, jednu s ťažkými zraneniami odviezli do nemocnice.

slovakia

left justify in out

Tragická dopravná nehoda sa stala dnes krátko pred ôsmou hodinou ráno. Hasiči z havarovaného vozidla technikou vyslobodili zakliesnené telo muža, ktorého sa zdravotníci pokúšali oživiť, ale následne ťažkým zraneniam podľahol. Jedna osoba z tohto vozidla vyviazla bez zranení. V druhom vozidle boli tiež tri osoby, ktoré sú bez zranení. Príčina dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania. TASR o tom informoval operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove.

 

Polícia informovala, že cesta 1/68, asi dva kilometre za obcou Kamenica v smere na Starú Ľubovňu, je v jednom jazdnom pruhu blokovaná. Premávku riadi polícia.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies