Pri protidrogovej razii nemecká polícia zadržala troch migrantov, súd na nich uvalil vyšetrovaciu väzbu

NETKY.SK • 15 Jún 2017, 06:35 • 2 min
Pri protidrogovej razii nemecká polícia zadržala troch migrantov, súd na nich uvalil vyšetrovaciu väzbu

MNÍCHOV - Na troch mužov zadržaných pri utorkovej protidrogovej razii nemeckej polície v bavorskom Ambergu, Tirschenreuthe a Kelheime uvalil dnes sudca z Ambergu vyšetrovaciu väzbu.

slovakia

left justify in out

Ide o dvoch Sýrčanov vo veku 21 a 23 rokov, ako aj o 29-ročného Iračana. Polícia realizovala domové prehliadky v ubytovni pre žiadateľov o azyl v Ambergu, ako aj v deviatich bytoch v tom istom meste, okrese Amberg-Sulzbach, v Tirschenreuthe a jednom byte v Kelheime.

 

Našla pri nich približne kilogram marihuany a heroínu, štvormiestnu sumu finančných prostriedkov v hotovosti, pochádzajúcich zrejme z trestnej činnosti, a ďalších 250 gramov heroínu v spomínanom kelheimskom byte.

 

Muži zákona pri razii skontrolovali viac ako 100 osôb, 20 z nich zadržali. Medzičasom je však 17 z nich opäť na slobode.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona