Pri pretekoch v truck triale havaroval ťahač, dve osoby sa zranili

NETKY.SK • 29 Jún 2013, 17:27 • 2 min
Pri pretekoch v truck triale havaroval ťahač, dve osoby sa zranili

PRAHA - Ťažká nehoda poznačila dnes preteky v truck triale v Černuci pri Velvaroch v kladnianskom okrese Stredočeského kraja, ktoré boli súčasťou národného šampionátu.

slovakia

left justify in out

Po tom, čo sa jeden z ťažkých ťahačov zrútil z asi 15-metrového zrázu, utrpeli ťažké zranenia dvaja muži sediaci v jeho kabínke. Jedného z nich prepravil vrtuľník pražskej leteckej záchrannej služby do Ústrednej vojenskej nemocnice v Prahe, druhého takisto letecky previezli do nemocnice v Ústí. Informoval o tom internetový server Novinky.cz s odvolaním sa na hovorkyňu stredočeských záchranárov Terezu Janečkovú. Podľa jej slov ani v jednom z prípadov záchranári na mieste nevylúčili zranenie chrbtice a orgánov v brušnej dutine. Zranenia vodiča i jeho spolujazdca potvrdila pre internetový server TN.cz i riaditeľka pretekov Jana Fickertová, podľa slov ktorej sú pri týchto pretekoch podobné incidenty relatívne časté. Truck trial je druh automobilového športu, pri ktorom na vodičov nákladných vozidiel čaká na stanovenej tratii veľmi ťažký terén a rôzne prekážky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies