Pri prestrelke polície a ozbrojencov v Srbsku utrpelo zranenia šesť Albáncov

NETKY.SK • 8 Júl 2013, 10:04 • 2 min
Pri prestrelke polície a ozbrojencov v Srbsku utrpelo zranenia šesť Albáncov

BELEHRAD - Šesť albánskych ozbrojencov utrpelo v noci nadnes zranenia počas prestrelky s príslušníkmi srbskej polície na administratívnej línii medzi Kosovom a Srbskom pri dedine Borovac. Informoval o tom srbský spravodajský server Vesti-online.com.

slovakia

left justify in out

Náčelník polície generál Bratislav Dikič pre srbské médiá spresnil, že skupina ozbrojených Albáncov automatickými puškami napadla hliadku na území Srbska v chotári dediny Borovac. Ako dodal, v následnej prestrelke utrpeli zranenia viac ako dvaja Albánci a niektorí sa ešte skrývali v okolitých lesoch. "Podľa informácií KPS (Kosovských policajných síl) utrpelo zranenia šesť osôb albánskej národnosti," dodal. Prištinský denník Expres informoval, že zranenia utrpeli štyria ľudia, ktorých previezli do nemocnice.

Na základe tvrdení miestnych obyvateľov a neoficiálnych informácií z prostredia polície prešla skupina ozbrojených Albáncov cez administratívnu líniu a pokúšala sa o krádež dreva. Pri tej príležitosti napadli hliadku polície, ktorá sa pohybovala v ich blízkosti. 

Predstaviteľ miestnej samosprávy pohraničnej obce Merdare Časlav Miloševič pre agentúru Beta povedal, že prestrelka trvala približne pol hodinu.   



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies