Pri požiaroch v Oriole a Moskve sa zranili desiatky ľudí, jedna osoba zahynula

NETKY.SK • 24 Apríl 2015, 07:31 • 2 min
Pri požiaroch v Oriole a Moskve sa zranili desiatky ľudí, jedna osoba zahynula

ORIO/MOSKVA - Najmenej jedna osoba prišla o život a ďalších minimálne 15 utrpelo zranenia, keď dnes v západoruskom meste Oriol došlo k explózii v predajni so zábavnou pyrotechnikou.

slovakia

left justify in out

Požiar, ktorý zachvátil prevádzku po výbuchu, sa rozšíril aj na susedné obytné domy, informovala tlačová agentúra DPA s odvolaním sa na ruské médiá. Na likvidácii požiaru sa podieľalo okolo 100 hasičov. Ma margo možnej príčiny incidentu sa spomína skladovanie pyrotechniky bez akejkoľvek ochrany.

 

 

V ruskom hlavnom meste Moskve sa v noci nadnes priotrávilo dymom alebo utrpelo iné zranenia najmenej 43 ľudí pri požiari v jednom z tamojších internátov. Väčšinu z poškodených tvoria študenti-cudzinci. Celkovo 37 zranených hospitalizovali.

 

Tlačová agentúra TASS v súvislosti s týmto požiarom, ktorý vypukol v internátnej izbe na šiestom poschodí, pripomenula opakované postihy zodpovedných v tomto internáte za porušovanie bezpečnostných protipožiarnych predpisov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies