Pri požiari v Trnave utrpel popáleniny bezdomovec, zasahoval vrtuľník

NETKY.SK • 18 Máj 2017, 16:06 • 2 min
Pri požiari v Trnave utrpel popáleniny bezdomovec, zasahoval vrtuľník

TRNAVA – Vrtuľník leteckej záchrannej služby odvážal dnes dopoludnia do nemocnice 58-ročného muža, pod ktorým sa pri výmenníkovej stanici tepla na sídlisku Na hlinách v Trnave vznietili matrace. Polícia vykonala obhliadku miesta, udalosť zadokumentovala a začala trestné stíhanie vo veci.

slovakia

left justify in out

„Nasadený bol aj špeciálne cvičený pes na vyhľadávanie urýchľovačov horenia, ktorý nezachytil žiadnu stopu. Predbežne bolo konanie inej osoby vylúčené, k požiaru došlo pravdepodobne neopatrnou manipuláciou s otvoreným ohňom,“ informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

 

Popáleného muža podľa svedkov zachránil pred ešte váženejšími následkami ďalší muž, ktorý sa na mieste zdržiaval. Podľa miestnych pri výmenníkovej stanici majú svoje stanovisko bezdomovci. Presnú príčinu vzniku požiaru stanoví až ďalšie vyšetrovanie, podľa predbežných informácií muž na matracoch fajčil.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies