Pri požiari sa nadýchali škodlivých splodín

NETKY.SK • 7 Apríl 2016, 10:41 • 2 min
Pri požiari sa nadýchali škodlivých splodín

HUMENNĚ – Humenskí hasiči v stredu v noci zasahovali pri požiari skladovacích šôp v rómskej osade Podskalka (okres Humenné).

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informoval operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove, k požiaru boli privolaní krátko po 18. hodine. Na mieste zasahovalo 11 hasičov s piatimi kusmi techniky. Počas zásahu boli dve osoby intoxikované splodinami horenia. Išlo o 14-ročné dievča a dospelého muža, ku ktorým bola privolaná rýchla zdravotnícka pomoc. „Pri požiari boli použité dýchacie prístroje. Dve osoby však nerešpektovali pokyny hasičov a polície a nadýchali sa splodín horenia,“ spresnil operačný dôstojník. Hasičom sa požiar podarilo zlikvidovať krátko po 22. hodine. Priama škoda je vyčíslená na tisíc eur. Príčiny vzniku požiaru vyšetrujú.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies