Pri požiari rodinného domu zomrel jeden človek

NETKY.SK • 8 Jún 2014, 15:49 • 2 min
Pri požiari rodinného domu zomrel jeden človek

JELŠOVEC - Pri požiari rodinného domu v obci Jelšovec v okrese Lučenec dnes popoludní zahynul jeden človek. Podľa informácií Bernadety Múdrej z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) sa ďalší dvaja ľudia zranili.

slovakia

left justify in out

Hasiči z Lučenca v týchto chvíľach ešte stále zasahujú pri požiari rodinného domu. "Hasičom prípad ohlásili krátko pred druhou hodinou popoludní. Podľa doterajších informácií sa zranili dve osoby a jeden človek zomrel. Zranených ošetrila záchranná zdravotná služba a previezla do najbližšej nemocnice," informovala Múdra.
      

Polícia sa k prípadu zatiaľ nevyjadruje. "Môžem povedať len toľko, že na miesto vyrazil policajný vyšetrovateľ," doplnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva (KR) Policajného zboru (PZ) v Banskej Bystrici Mária Faltániová.
      

Momentálne nie je jasné, kto pri požiari zomrel. Informácie sa rôznia v tom, či to bol dospelý človek, alebo maloletá osoba. "Som na ceste na miesto prípadu," stroho konštatoval hovorca Krajského riaditeľstva HaZZ Erik Piater.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies