Pri požiari rodinného domu v obci Medzev vyhasol život 71-ročného muža

NETKY.SK • 13 December 2022, 11:52 • 2 min
Pri požiari rodinného domu v obci Medzev vyhasol život 71-ročného muža

MEDZEV - Pri požiari rodinného domu v obci Medzev, okres Košice-okolie, prišiel o život starší muž. O tragédii, ktorá sa stala v pondelok (12. 12.) večer, informovala krajská policajná hovorkyňa z Košíc Lenka Ivanová.

slovakia

left justify in out

"Krátko po 19.30 h prijali všetky záchranné zložky oznámenie, že v jednom z rodinných domov horí. V čase požiaru sa tam nachádzala jedna osoba, ktorú sa spomedzi šľahajúcich plameňov podarilo vyslobodiť dobrovoľným hasičom. Žiaľ, telo 71-ročného muža už bolo bez známok života a aj napriek snahe prítomných záchranárov sa ho na mieste oživiť nepodarilo," priblížila hovorkyňa. Obhliadajúca lekárka na mieste vylúčila cudzie zavinenie a nariadila vykonanie pitvy. Požiar sa hasičom podarilo rýchlo dostať pod kontrolu, policajti miesto zabezpečili a po úplnom uhasení požiaru aj dôkladne zadokumentovali. "Obhliadku vykonali v spolupráci so zisťovateľom príčin vzniku požiarov Hasičského a záchranného zboru, ktorý cudzie zavinenie vylúčil a ako pravdepodobnú príčinu vzniku požiaru uviedol nesprávnu manipuláciu s otvoreným ohňom," doplnila Ivanová s tým, že škodu, ktorá pri požiari vznikla, predbežne vyčíslili na 15.000 eur. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach okolie začal v súvislosti s touto tragédiou trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Presná príčina vzniku požiaru je aj naďalej predmetom ďalšieho vyšetrovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies