Pri požiari provizórneho bydliska bezdomovcov utrpeli zranenie dvaja ľudia

NETKY.SK • 23 Marec 2015, 15:28 • 2 min
Pri požiari provizórneho bydliska bezdomovcov utrpeli zranenie dvaja ľudia

TRENČÍN - Trenčianski hasiči zasahovali pri požiari, ku ktorému došlo v nedeľu (22.3.) okolo polnoci pri kotolni na Saratovskej ulici v Trenčíne.

slovakia

left justify in out

Pri udalosti, ktorú hasičom nahlásili krátko po polnoci, utrpeli zranenie dvaja ľudia. TASR dnes informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík.
     

"Hasiči po príchode na ohlásené miesto zistili, že ide o požiar provizórneho príbytku bezdomovcov pri kotolni. V blízkosti požiariska sa nachádzali dve osoby, ktoré v dôsledku udalosti utrpeli popáleniny," uviedol Petrík.
     

Ako pokračoval, trenčianski hasiči ihneď poskytli zraneným osobám predlekársku prvú pomoc a po príchode posádok Záchrannej zdravotnej služby pomohli pri ich naložení do sanitných vozidiel. "Súčasne na likvidáciu požiaru nasadili jeden hasebný prúd. Po uhasení bolo požiarisko skontrolované a následne odovzdané príslušníkom polície," dodal.
     

Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies