Pri požiari nemocnice v rakúskom meste Mödling zahynuli traja pacienti

NETKY.SK • 30 Máj 2023, 08:30 • 2 min
Pri požiari nemocnice v rakúskom meste Mödling zahynuli traja pacienti

MÖDLING - pri požiari na klinike v rakúskom meste Mödling zahynuli traja pacienti. Príčina požiaru je zatiaľ predmetom vyšetrovania tamojšej polície.

slovakia

left justify in out

Traja pacienti zahynuli v noci na utorok pri požiari na klinike v rakúskom meste Mödling, informuje TASR podľa správy agentúry APA.

 

Plamene zachvátili jednu z izieb na treťom poschodí nemocnice krátko po jednej hodine nadránom, pričom oheň sa veľmi rýchlo šíril. Trom mužom, ktorí sa v izbe nachádzali, už nebolo možné zachrániť život, uviedli zdroje tamojšieho rezortu zdravotníctva. Na mieste zasahoval veľký počet hasičov i záchranárov; evakuovať museli dovedna 90 pacientov. Plamene sa podarilo uhasiť krátko pred treťou hodinou ráno.

 

Príčinu požiaru vyšetruje krajský úrad kriminálnej polície. Tamojšie policajné zdroje potvrdili, že v prípade obetí ide o pacientov nemocnice, pripomína APA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies