Pri policajnej naháňačke havaroval, v aute mal dve malé deti

NETKY.SK • 5 September 2017, 11:20 • 2 min
Pri policajnej naháňačke havaroval, v aute mal dve malé deti

BRATISLAVA - Nočná naháňačka s policajtmi sa skončila vážnou nehodou.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný vodič Renaultu Megane, ktorý v pondelok v noci odmietol zastaviť hliadke, mal v aute spolujazdkyňu a aj dve malé deti (1 a 3 r.), mladšie je ťažko zranené.

 

Pri následnom preverovaní policajti zistili, že muž nemá vodičský preukaz a je po ňom vyhlásené pátranie. Vozidlo bez prednej značky si policajti všimli na parkovisku pred nákupným centrom na bratislavských Zlatých pieskoch.

 

Ako informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, vodič ani na opakované výzvy nereagoval a unikal. Na Rožňavskej ulici prešiel do protismeru a ohrozoval ostatných účastníkov premávky.

 

Následne na križovatke Bojnícka – Galvaniho – Rožňavská narazil do stĺpa verejného osvetlenia. Ako uviedol Szeiff, po náraze z auta unikali prevádzkové kvapaliny a dymilo sa z motorovej časti.

 

Policajti poskytli deťom potrebnú pomoc. Šofér sa pri nehode ľahko zranil, rovnako skončila aj 32-ročná žena a trojročné dieťa. Ročné dieťa je vážne zranené.

 

Vyvodenie trestnoprávnej zodpovednosti voči vodičovi je predmetom vyšetrovania.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies