Pri pobreží Malajzie sa prevrátila loď s 97 ľuďmi: 42 je nezvestných!

NETKY.SK • 18 Jún 2014, 08:39 • 2 min
Pri pobreží Malajzie sa prevrátila loď s 97 ľuďmi: 42 je nezvestných!

KUALA LUMPUR - Loď s 97 ľuďmi na palube sa dnes pred svitaním prevrátila približne 45 kilometrov západne od pobrežia malajziskej metropoly Kuala Lumpur. Informovala o tom agentúra DPA s odvolaním sa na malajzijskú pobrežnú stráž.

slovakia

left justify in out

Na mieste nešťastia, ku ktorému došlo vo vzdialenosti zhruba 3,7 kilometra od pobrežia malajziského štátu Selangor, sa doposiaľ podarilo zachrániť 55 cestujúcich. Po ďalších 42 pasažieroch, ktorí zostávajú nezvestní, pátrajú záchranné tímy.
      

Podľa informácií predstaviteľa pobrežnej stráže boli cestujúci prevažne Indonézania, ktorí sa vracali do vlasti na oslavy moslimského sviatku ramadán.
      

"V tomto ročnom období tu býva silné vlnobitie, takže k nehodám skutočne dochádza," uviedol príslušník malajzijskej pobrežnej stráže, ktorý si neželal byť menovaný.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies