Pri parížskych útokoch zomrela aj sesternica Lassanu Diarru

NETKY.SK • 15 November 2015, 10:34 • 2 min
Pri parížskych útokoch zomrela aj sesternica Lassanu Diarru

PARÍŽ - Medzi 129 obeťami teroristických útokov v Paríži je aj Asta Diakiteová, sesternica francúzskeho futbalového reprezentanta Lassanu Diarru.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný stredopoliar, ktorý v čase útokov hral v drese "Le Bleus" prípravný zápas s Nemeckom na Stade de France (2:0), sa s touto smutnou správou podelil na sociálnej sieti.

 

"Útoky sa ma dotkli aj osobne. S hlbokým zármutkom v srdci musím oznámiť, že medzi obeťami streľby bola aj moja sesternica Asta. Vždy ma podporovala, bola akoby moja veľká sestra," napísal na Twitteri záložník Olympique Marseille. "V týchto ťažkých chvíľach, keď čelíme hororu, musíme zostať jednotní, spoločne brániť lásku, rešpekt a mier. Ďakujem za všetky vaše správy a svedectvá," dodal Diarra.

 

Príbeh plný nervov zažil aj jeho spoluhráč z národného tímu Antoine Griezmann. Zatiaľ čo útočník Atletica Madrid hral na trávniku, jeho sestra sa plánovala zabávať v bare Bataclan, kde na koncerte americkej kapely Eagles of Death Metal štyria teroristi s automatickými puškami zabili 85 osôb. Sestra mu po útokoch dlho nedvíhala mobil a spojiť sa s ňou dokázal až po troch hodinách. Napokon zistil, že sa jej podarilo z baru uniknúť. "Vďaka Bohu sa moja sestra dokázala dostať stadiaľ von. Modlím sa za všetky obete a ich rodiny," napísal Griezmann na Twitteri.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies