Pri páde nákladného vozidla do rokliny zahynulo najmenej 17 svadobčanov

NETKY.SK • 21 Október 2013, 12:18 • 2 min
Pri páde nákladného vozidla do rokliny zahynulo najmenej 17 svadobčanov

NAÍ DILLÍ - Najmenej 17 ľudí vracajúcich sa zo svadby zahynulo pri dopravnej nehode na severe Indie, keď sa ich nákladné vozidlo zrútilo do rokliny. Pri incidente sa zranilo ďalších 28 osôb, informovala dnes agentúra AP s odvolaním sa na miestne policajné zdroje.

slovakia

left justify in out

Nešťastie sa odohralo v nedeľu večer neďaleko mesta Káladungi, ležiaceho 400 kilometrov severovýchodne od metropoly Naí Dillí v štáte Uttarákhand. Vodič stratil kontrolu nad vozidlom po tom, ako mu na horskej ceste zlyhali brzdy. Bol jednou z obetí, pričom ženích s nevestou sa zachránili, pretože cestovali v inom vozidle.

India vedie celosvetovú štatistiku v rizikovosti svojich ciest, na ktorých ročne príde o život vyše 110.000 ľudí. Za väčšinou nehôd je nedbalá jazda, nízka úroveň kvality komunikácií a zastarané dopravné vozidlá.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies