Pri ostreľovaní v Donbase zahynuli dve deti, hlásia separatisti

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 11:32 • 2 min
Pri ostreľovaní v Donbase zahynuli dve deti, hlásia separatisti

KYJEV - Dve deti zahynuli pri ostreľovaní zo strany ukrajinskej armády, informovalo dnes ministerstvo obrany samozvanej Doneckej ľudovej republiky (DĽR).

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

"Desaťročné dievča zahynulo v pondelok po delostreleckej paľbe vo štvrti Petrovskij v meste Doneck. V oblasti mesta Horlivka sa stal obeťou včerajšieho ostreľovania 14-ročný chlapec," citovala z vyhlásenia rezortu obrany DĽR agentúra TASS.

 

Pozície ukrajinských síl boli v noci nadnes ostreľované osemkrát, informovala agentúra Ukrinform s odvolaním sa na tlačové oddelenie protiteroristickej operácie (ATO).

 

"Militanti sa nezastavili v nápore smerom a Doneck. V priebehu jednej hodiny - od 21.35 h - nepriateľ ostreľoval obec Pisky mínometmi kalibru 120 milimetrov. Avdijivku ostreľoval o 22.00 h. Tieto lokality sa v noci dostali pod paľbu aj z ručných zbraní a granátometov," uviedlo tlačové oddelenie ATO. Dodalo, že obec Šyrokyne pri Mariupole sa dostala pod paľbu z ručných zbraní o 3.15 h.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies