Pri opakovanej akcii v Seredi našli drogy a padlo obvinenie

NETKY.SK • 17 December 2015, 14:35 • 2 min
Pri opakovanej akcii v Seredi našli drogy a padlo obvinenie

BRATISLAVA/SEREĎ - Zaistené drogy a jedno obvinenie je výsledkom policajnej akcie v byte na Novomestskej ulici v Seredi.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, pri prehliadke bytu a osôb, ktoré sa tu nachádzali, našli 31-ročnej žene vo vrecku mikiny minimálne 40 dávok heroínu a 35 dávok pervitínu. Okrem toho zaistili aj peniaze, ktoré pochádzali z predaja drog. Vyšetrovateľ ju obvinil z prechovávania a distribúcie drog, spracoval aj návrh na väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny jej hrozí trest na tri až desať rokov. Policajti tu zasahovali aj začiatkom decembra. Vtedy odniesli podozrivé látky, ktoré sú ešte na expertíze. Nikoho vtedy neobvinili, polícia pripravila ďalšiu akciu a obyvateľov bytu prekvapili v stredu 16. decembra.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies