Pri nočnom požiari bytu v Dolnom Kubíne sa zranila jedna osoba

NETKY.SK • 8 Február 2016, 11:21 • 2 min
Pri nočnom požiari bytu v Dolnom Kubíne sa zranila jedna osoba

DOLNÝ KUBÍN - Dolnokubínski hasiči zasahovali v noci na dnes pri požiari bytu v Dolnom Kubíne. Pomáhať prišli aj hasičské vozidlá z Tvrdošína a Ružomberka. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline Miroslava Ondrichová.

slovakia

left justify in out

Pol hodinu pred polnocou boli hasiči vyslaní na Lucenkovu ulicu v Dolnom Kubíne k požiaru bytu. Po príjazde zistili, že horí v byte na štvrtom poschodí, pričom zvonku bolo vidieť valiaci sa hustý dym. "Hasiči v dýchacích prístrojoch vystúpili po schodišti k bytu, pričom chodba na tomto poschodí bola zadymená a byt, v ktorom horelo, bol zamknutý. Po vypáčení dverí sa na chodbu vyvalil horúci hustý dym spolu s ohňom," uviedla.

 

Hasiči požiar zlikvidovali za necelú hodinu od zahájenia zásahu. Pri požiari bol zranený užívateľ bytu, ktorého odviezli do nemocnice. Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies