Pri Nemšovej sa stala dopravná nehoda, vyhasol mladý ľudský život

NETKY.SK • 7 November 2015, 15:53 • 2 min
Pri Nemšovej sa stala dopravná nehoda, vyhasol mladý ľudský život

NEMŠOVÁ - K tragickej dopravnej nehode došlo v noci na dnes v katastri obce Nemšová v okrese Trenčín. Osobné motorové vozidlo zrazilo chodca, ktorý následkom zranení podľahol. TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Elena Antalová.

slovakia

left justify in out

Podľa jej slov 23-ročný vodič BMW išiel v smere od Horného Srnia na Dubnicu nad Váhom po ceste I/57 a na jej priamom úseku došlo k zrážke pravej prednej časti vozidla vodiča a chodca, ktorý sa pohyboval po ceste v presne nezistenom smere, v tmavom oblečení, bez reflexných prvkov. "Následkom zrážky chodec preletel cez vozidlo a dopadol na zem," povedala Antalová.

 

Pri nehode utrpel chodec (27) pochádzajúci z Martina, viaceré zranenia nezlúčiteľné so životom. "Chodec utrpel závažný polytraumatizmus s postihnutím všetkých častí tela, na následky ktorých po prevoze do Fakultnej nemocnice Trenčín zomrel. K zraneniu vodiča a jeho spolujazdca nedošlo," dodala hovorkyňa.

 

Pri dopravnej nehode došlo podľa nej k materiálnej škode na vozidle vo výške asi 3000 eur. Na mieste dopravnej nehody bol prítomný znalec z odboru cestná doprava. V predmetnej veci bolo začaté trestné stíhanie a to vo veci prečinu usmrtenia. Zavinenie tejto tragickej nehody, pri ktorej vyhasol mladý ľudský život, je v štádiu šetrenia.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona