Pri nehode v Šamoríne sa zranilo päť ľudí

NETKY.SK • 4 August 2016, 13:59 • 2 min
Pri nehode v Šamoríne sa zranilo päť ľudí

BRATISLAVA - Polícia v Dunajskej Strede vyšetruje príčiny a okolnosti dopravnej nehody, ktorá sa stala dnes ráno približne o 07:15 v Šamoríne pri časti Kráľovianky.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, pri nehode sa zranilo päť ľudí. V smere z mestskej časti Kráľovianky išiel v aute značky Škoda Fabia 20-ročný vodič z Rohoviec. Na križovatke nedal prednosť Škode Octavia, ktorá išla po hlavnej ceste. Náraz ju odhodil do dvoch ďalších áut Škoda Felicia a Škoda Fabia.

 

V Škode Fabia, ktorá nedala prednosť, sedeli dvaja ľudia, vodiča previezli so zraneniami do nemocnice. V Octavii sa nezranil nikto, z Felicie previezli do nemocnice štyroch ľudí. Rozsah zranení polícia zatiaľ nepozná, nemali by byť však vážne. Ani jeden zo štyroch vodičov alkohol v krvi nemal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies