Pri nehode v Michalovciach zahynul vodič

NETKY.SK • 25 Júl 2018, 16:28 • 2 min
Pri nehode v Michalovciach zahynul vodič

MICHALOVCE - Pri dvoch dopravných nehodách, ktoré sa stali v utorok (24.7.) popoludní v Michalovciach, sa zranili viaceré osoby. Jeden muž v stredu ráno zraneniam podľahol.

slovakia

left justify in out

Ako informovala košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová, k prvej kolízii došlo po 14.00 h v mestskej časti Močarany.

 

"Podľa doterajších zistení 56-ročný štátny príslušník Ukrajiny s osobným motorovým vozidlom zn. Škoda Octavia z doposiaľ nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde sa čelne zrazil s protiidúcim vozidlom zn. Škoda Fabia, ktoré viedla 36-ročná vodička, a v tom čase sa s ňou vo vozidle nachádzali aj dve maloleté deti," opísala okolnosti s tým, že členovia druhej posádky vozidla utrpeli podľa predbežnej lekárskej správy ľahké zranenia. "Výsledok dychovej skúšky vodičov vozidiel bol negatívny. Predbežná celková škoda bola vyčíslená na 3000 eur," doplnila.

 

Druhá dopravná nehoda sa stala krátko po 15.00 h. "Muž (66 rokov) jazdiaci s vozidlom zn. Peugeot Boxer v kolóne vozidiel smerujúcej do centra mesta, pravdepodobne z dôvodu nevenovania sa plne vedeniu vozidla a sledovaniu situácie v cestnej premávke narazil do pred ním idúceho vozidla zn. Scania," priblížila Ivanová.

 

Vodič prvého menovaného vozidla bol po dopravnej nehode prevezený do michalovskej nemocnice, kde mu bola odobratá krv na zistenie prítomnosti alkoholu. V stredu ráno tam zraneniam podľahol. "Vodič vozidla zn. Scania bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom," priblížila situáciu Ivanová s tým, že predbežná celková škoda na vozidlách bola vyčíslená na 2500 eur.

 

Presné príčiny dopravných nehôd, miera zavinenia i bližšie okolnosti sú podľa jej ďalších slov predmetom ďalšieho vyšetrovania.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies