Pri nehode v Lamači sa zranil vodič, šoféroval pod vplyvom alkoholu

NETKY.SK • 11 Júl 2017, 12:08 • 2 min
Pri nehode v Lamači sa zranil vodič, šoféroval pod vplyvom alkoholu

BRATISLAVA - Bratislavskí dopravní policajti vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, ktorá sa stala v pondelok (10.7.) v noci v bratislavskom Lamači.

slovakia

left justify in out

Nehodu spôsobil 50-ročný muž, ktorý auto šoféroval pod vplyvom alkoholu, pričom narazil do dopravnej značky a stĺpa verejného osvetlenia. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

 

Podľa doterajších informácií prechádzal vodič Mercedesu Benz okolo 22.30 h cez Hodonínsku ulici smerom na Stupavu. Pri vjazde na kruhový objazd sa však pravdepodobne plne nevenoval riadeniu a vyšiel na ostrovček. Následne narazil do dopravného značenia a verejného osvetlenia. Predbežná škoda bola vyčíslená na 2500 eur.

 

"Vodič bol podrobený vykonaniu dychovej skúšky, ktorou mu bola nameraná hodnota 1,35 mg/l alkoholu, čo predstavuje hodnotu 2,81 promile," skonštatoval Szeiff s tým, že prítomnosť alkoholu v dychu potvrdila aj opakovaná skúška.

 

Vodič tak podľa hovorcu prišiel na mieste o vodičský preukaz, bol prevezený na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc a následne umiestnený v cele policajného zaistenia. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na jeden rok.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies