Pri nehode sa ťažko zranila chodkyňa: Namerali jej 1,3 promile!

NETKY.SK • 20 Február 2014, 13:03 • 2 min
Pri nehode sa ťažko zranila chodkyňa: Namerali jej 1,3 promile!

RIMAVSKÁ SOBOTA - Pod vplyvom alkoholu, bez reflexných prvkov a mimo priechodu pre chodcov skončila pod kolesami auta 58-ročná žena v Rimavskej Sobote.

slovakia

left justify in out

Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Petra Vašková, vodič osobného auta v stredu (19.2.) večer nedokázal zrážke zabrániť.
      

Dopravná nehoda sa stala na Dobšinského ulici v Rimavskej Sobote. Podľa doterajších zistení 29-ročný vodič šiel po mokrej ceste. Pravou prednou časťou vozidla zachytil prechádzajúcu chodkyňu. "Ženu po náraze odhodilo na cestu, kde zostala ležať. Pri dopravnej nehode utrpela ťažké zranenia s predpokladanou dobou liečenia viac ako 42 dní. Požitie alkoholu u vodiča zistené nebolo. Opačne to však dopadlo u chodkyne, ktorá mala po prepočte 1,3 promile alkoholu v krvi. Ako sa nám doteraz podarilo zistiť, žena na sebe nemala reflexné prvky, ktoré sú od začiatku tohto roka chodci zo zákona povinní používať aj v obci," povedala Vašková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona