Pri nehode neďaleko švajčiarskeho Gottharského tunelu zahynula rodina z Nemecka

NETKY.SK • 27 Júl 2016, 08:43 • 2 min
Pri nehode neďaleko švajčiarskeho Gottharského tunelu zahynula rodina z Nemecka

BERN - Zrážka dvoch kamiónov a jedného osobného vozidla, ku ktorej došlo včera niekoľko kilometrov pred južným portálom Gotthardského tunela na švajčiarskom úseku diaľnice A2, má mimoriadne tragické dôsledky. Vo vraku osobného vozidla zahynula štvorčlenná rodina z Nemecka, rodičia vo veku 43 rokov a ich deti vo veku 12 a osem rokov.

slovakia

left justify in out

Informovalo o tom internetové vydanie denníka Blick s odvolaním sa na policajné zdroje.

 

Už skôr priniesol servis viasuisse informáciu, že autostráda je v oboch smeroch uzavretá a komunikácia vedúca cez Gotthardský tunel je neprejazdná v smere na juh.

 

Počet obetí nešťastia nemusí byť konečný, pretože aj zdravotný stav vodiča jedného z kamiónov sa dramaticky zhoršil a muž bojuje v nemocnici o život.

 

Uzavretie komunikácií v oblasti pretrváva a vzhľadom na komplikovanosť odstránenia následkov nehody v súvislosti s nákladom oboch kamiónov potrvá zrejme po celú noc, informovala švajčiarska polícia.

 

Na oboch stranách sa vytvorili kolóny motorových vozidiel s dĺžkou rádovo kilometrov, ktoré sa síce vďaka policajným opatreniam o čosi skrátili, avšak stále sú mimoriadne dlhé.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona