Pri nehode na rýchlostnej ceste R1 pri Lehote sa zranili štyria ľudia

NETKY.SK • 22 Apríl 2014, 13:34 • 2 min
Pri nehode na rýchlostnej ceste R1 pri Lehote sa zranili štyria ľudia

NITRA - Štyria ľudia sa zranili dnes ráno pri dopravnej nehode na rýchlostnej komunikácii R1 Pribina neďaleko Nitry. Pri výjazde na Lehotu zišlo z cesty osobné auto, ktoré sa prevrátilo a skončilo na poli.

slovakia

left justify in out

"K nehode vyrazili ambulancie Rýchlej lekárskej pomoci, Rýchlej zdravotníckej pomoci, na pomoc vyrazila aj posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby ATE zo strediska Nitra," informovala hovorkyňa leteckých záchranárov Zuzana Turočeková.
     

Posádka vrtuľníka prevzala po prílete najťažšie zraneného 23-ročného muža, ktorý sedel za vodičom auta. Utrpel vážne poranenia viacerých častí tela, no bol pri vedomí. Muža napojili na umelú pľúcnu ventiláciu a po preložení na palubu vrtuľníka previezli do nemocnice v Nitre, kde ho odovzdali lekárom Kliniky anestéziológie a intenzívnej medicíny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies