Pri nehode autobusu zomreli všetci cestujúci. Vyše 20 mŕtvych!

NETKY.SK • 8 Jún 2022, 11:36 • 2 min
Pri nehode autobusu zomreli všetci cestujúci. Vyše 20 mŕtvych!

ISLAMABÁD - Tragická udalosť sa stala na juhozápade Pakistanu. Medzi mŕtvymi sú aj ženy a deti.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom v stredu agentúra AP s odvolaním sa na miestne úrady. K tragickej nehode došlo v utorok v provincii Balúčistan, keď sa autobus zrútil z úzkej horskej cesty do hlbokej rokliny.

 

Svedkovia nehody uviedli, že autobus začal zrýchľovať a následne dostal šmyk. Záchranárov na miesto nešťastia privolali obyvatelia blízkej obce. O život prišlo všetkých 22 ľudí, ktorí sa viezli v autobuse.

 

img

 

Príčina nehody zatiaľ nie je známa. Vyšetrovatelia majú podozrenie, že mohlo ísť o dôsledok technickej poruchy alebo zlyhania ľudského faktoruRodinám obetí vyjadril sústrasť aj pakistanský prezident Árif Alví a ďalší vládni predstavitelia.

 

Smrteľné dopravné nehody sú v Pakistane pomerne časté, k čomu podľa AP prispieva zlý stav cestnej infraštruktúry, nedodržiavanie pravidiel cestnej premávky či nedostatočná údržba vozidiel.

 

Prečítajte si tiež: Vykoľajil sa vlak. Hlásia desať mŕtvych a 50 zranených!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies