Pri najnovšej masakre zastrelili najmenej 13 ľudí

NETKY.SK • 28 Október 2010, 07:44 • 2 min
Pri najnovšej masakre zastrelili najmenej 13 ľudí

Pri najnovšej masakre zastrelili najmenej 13 ľudí

slovakia

left justify in out

img

Najmenej 13 ľudí zabili dnes ozbrojenci, ktorí spustili streľbu na umyváreň áut v západnom Mexiku. Páchateľmi tretej podobnej masakry za niekoľko dní v krajine sú zrejme zabijaci drogového gangu, informovali miestne úrady.

Ozbrojenci vo vozidlách začali bez vyprovokovania strieľať na pracovníkov umyvárne na predmestí mesta Tepic, metropoly pobrežného štátu Nayarit. Obete sú muži, ktorí práve umývali autá, uviedla štátna prokuratúra. "Máme správy o 13 až 15 mŕtvych, vrátane jedného okoloidúceho," povedala zástupkyňa prokuratúry.

V piatok ozbrojenci zastrelili na večierku v meste Ciudad Juárez pri hranici s USA 14 ľudí vrátane 14-ročného dievčaťa. Rovnaký počet obetí na životoch si vyžiadal nedeľňajší útok na rehabilitačné centrum pre drogovo závislých v pohraničnom meste Tijuana.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona