Pri náhlej povodni na juhozápade Anglicka zahynula jedna osoba

NETKY.SK • 23 November 2012, 11:59 • 2 min
Pri náhlej povodni na juhozápade Anglicka zahynula jedna osoba

Pri náhlej povodni na juhozápade Anglicka zahynula jedna osoba - Svet Jeden človek prišiel v Británii o život pri vlne náhlych povodní, ktorá v noci nadnes zasiahla juhozápadnú a strednú časť Anglicka, kde spôsobila vážne dopravné obmedzenia. Informovala

slovakia

left justify in out

img

Jeden človek prišiel v Británii o život pri vlne náhlych povodní, ktorá v noci nadnes zasiahla juhozápadnú a strednú časť Anglicka, kde spôsobila vážne dopravné obmedzenia. Informovala o tom agentúra DPA s odvolaním sa na miestne úrady.
      Muž, ktorý zahynul, podľa polície uviazol v aute, ktoré so sebou štvrtok neskoro večer strhla náhla povodňová vlna v grófstve Somerset.
      Motoristické organizácie varovali vodičov, aby sa nepokúšali prekonať zaplavené cesty a pripravili sa na mnohé uzávierky ciest. Najviac zasiahnutými povodňami sú grófstva Devon a Dorset, pričom v mestách Bristol a Bath bola vydaná výstraha pred povodňami.
      Meteorológovia podľa DPA predpovedajú na najbližšie dni pretrvávajúce daždivé počasie.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona