Pri Michalovciach vlak zrámoval auto, štyria zranení

NETKY.SK • 16 Júl 2013, 15:25 • 2 min
Pri Michalovciach vlak zrámoval auto, štyria zranení

MICHALOVCE - K zrážke vlaku a osobného auta došlo dnes krátko pred 14.00 h na železničnom priecestí pri meste Michalovce. Nehoda sa zaobišla bez vážnejších zranení.

slovakia

left justify in out

Na železničnej trati Michalovce - Bánovce nad Ondavou je momentálne pre dokumentovanie spomínanej nehody prerušená doprava, ktorú železnice nahradili až do odvolania autobusmi. 

Ako TASR informovala hovorkyňa Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) Martina Pavliková, osobné auto Ford Escort so ženskou posádkou sa zrazilo s vlakom REX 910 na železničnom priecestí vybavenom výstražnou svetelnou signalizáciou.

"Pravdepodobnou príčinou nehody bolo nerešpektovanie zákona o premávke na pozemných komunikáciách zo strany vodiča auta," poznamenala hovorkyňa. 

Po príchode záchranárov boli pasažieri havarovaného auta pri vedomí, potvrdil TASR Boris Chmel z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR. "Pri nehode utrpeli štyria ľudia iba ľahšie zranenia."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies