Pri Medzeve našli zavraždeného muža, policajti pátrajú po vrahovi

NETKY.SK • 29 December 2017, 12:57 • 2 min
Pri Medzeve našli zavraždeného muža, policajti pátrajú po vrahovi

Košickí policajti aj na konci roku riešia najzávažnejší z trestných činov. Nájdenému mŕtvemu mužovi totiž niekto na druhý svet "pomohol".

slovakia

left justify in out

"Včera (28.12.) v nočných hodinách bolo občanmi nájdené telo muža nezistenej totožnosti bez známok života na lesnej ceste pri obci Medzev v okrese Košice okolie. Na tele muža boli zjavné poranenia zavinené cudzou osobou. Privolaní záchranári už len mohli konštatovať smrť," informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

 

Udalosť prevzal na mieste vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, ktorý v danej veci začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy.

 

"V súčasnej dobe prebiehajú prvotné úkony smerujúce k zisteniu totožnosti muža, ako aj zistenia okolností vedúcich k spáchaniu tohto skutku a k páchateľom. Ďalšie informácie zatiaľ nie je možné poskytnúť. Na objasnení prípadu polícia intenzívne pracuje," dodala hovorkyňa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies