Pri Margecanoch sa zrazili autá, jedno zhorelo

NETKY.SK • 17 Apríl 2014, 09:14 • 2 min
Pri Margecanoch sa zrazili autá, jedno zhorelo

SPIŠSKÁ NOVÁ VES – Hasiči z Gelnice hasili auto po dopravnej nehode, do hasičského auta narazilo ďalšie auto. Stalo sa to v stredu, keď sa v neprehľadnej zákrute na štátnej ceste pri Margecanoch čelne zrazili Renault Clio a Peugeot.

slovakia

left justify in out

Ako dnes ráno informoval dôstojník operačného strediska spišskonovoveských hasičov Ľubomír Karkula, po zrážke začalo Clio horieť. „Keď prišli hasiči, vo vozidlách už neboli žiadne osoby v ohrození. Vodičku Clia, ktorá utrpela ľahšie zranenia, na mieste ošetrila rýchla zdravotnícka pomoc a sanitka ju previezla do nemocnice do Krompách. Vodič Peugeotu nebol zranený. Horiaca renaultka sa už nedala zachrániť. Hasiči iba zlikvidovali požiar,“ povedal Karkula.

 

Napriek tomu, že dopravu v mieste nehody počas zásahu hasičov riadila polícia, stala sa ďalšia nehoda. Do prednej časti hasičského auta Iveco Trakker narazila Škoda Felícia, ktorú viedla Anna M. z Jakloviec. Pri zrážke utrpela ľahké zranenia a po ošetrení ju previezli na pozorovanie do nemocnice v Krompachoch. 

Ako informoval Karkula, na osobných autách vznikla podľa predbežných odhadov škoda za približne 5 000 eur. Výška škody na hasičskom aute bude známa po oprave. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona