Pri Malackách horí havarované auto: Pri požiari uhorel jeden človek

NETKY.SK • 8 Október 2014, 09:11 • 2 min
Pri Malackách horí havarované auto: Pri požiari uhorel jeden človek

BRATISLAVA - Polícia vyšetruje tragickú dopravnú nehodu, ktorá sa stala dnes krátko po 8:00 na ceste I/2 medzi obcami Lozorno a Malacky.

slovakia

left justify in out

Podľa doterajšieho šetrenia dosiaľ neznámy vodič osobného automobilu Toyota jazdiaci od Lozorna smerom na Malacky vošiel do protismeru, kde sa zrazil s nákladným vozidlom Volvo a po zrážke sa Toyota vznietila. V osobnom aute zostal zakliesnený jeho vodič, privolané záchranné zložky mu už pomôcť nedokázali a vodič uhorel. Identitu vodiča policajti v súčasnosti zisťujú. Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

 

Ako dodala bratislavská policajná hovorkyňa, 39-ročný vodič vozidla Volvo vyviazol bez zranení a dychová skúška u neho vylúčila požitie alkoholu. Materiálnu škodu na vozidlách predbežne odhadli na 5 000 eur. Presné príčiny a okolnosti tejto dopravnej nehody, ako aj mieru zavinenia budú naďalej vyšetrovať. Príslušník policajného zboru začal v tomto prípade trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. 

 

Pre odstraňovanie následkov dopravnej nehody na ceste I/2 je tento úsek v súčasnosti v oboch smeroch neprejazdný. Na mieste sú hliadky dopravnej polície, ktoré premávku odkláňajú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies